SET SKIN CARE [ SHAKLEE ]

Views
Assalamualaikum, bismillah :)

Pasti semua orang inginkan kulit yang cantik berseri-seri & sihat? Muka banyak jerawat & kusam? Tona tidak sekata? Mempunyai balck head dan white head? Mesti dah try macam-macam produk kecantikan kan? Ok, lepas ni, jangan risau yaa. SHAKLEE boleh membantu anda dengan bajet yang sangat berpatutan :) untuk pengetahuan awak semua, Cik Fyna sendiri mengamalkan Set Skin Care dari SHAKLEE nie :) alhamdulillah, nampak perubahan tu :) yeayy!

Vitamin B, vitamin C dan Vitamin E sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti ini. 


PERANAN VITAMIN B UNTUK KULIT

- Mengubati jerawat
- Mencegah pigmentasi
- Melambatkan tanda penuaan
- Sebagai pelembap

PERANAN VITAMIN C UNTUK KULIT

- Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya.
- Meransang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit.
- Mencerahkan kulit.

PERANAN VITAMIN E UNTUK KULIT

- Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
- Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
- Menjaga kelembapan kulit
-Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Kombinasi Vitamin E, B Complex & Vitamin C akan menghasilkan :-

- Mencegah penuaan
- Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
- Menjadikan kulit lebih kenyal
- Mencerahkan kulit
- Mengurangkan parut jerawat
- Menjaga kulit dari sinaran UV
- Menjadikan wajah bersinar & bermaya
- Menjadikan kulit lebih cerah dan kemerahan
- Menjadikan wajah lebih berseri





Sesiapa yang ingin mencuba Set Skin Care SHAKLEE nie, sangat dialu-alukan :) banyak benefit nya :) . Harga pun berpatutan dan SANGAT JIMAT! Consume utk 3 bulan tau :) So, sangat berbaloii & sangattttttttt jimattttttttttt!!

Fyna bg best price untuk my customer :) dan jangan risau, Fyna juga akan memberikan perkhidmatan konsultasi percuma kepada sesiapa yang purchase dengan Fyna SAHAJA :)

Berminat? PM SINI

Thankyou :)

TO MY READERS : May Allah bless & ease everythings :)

MY ID : 1077447










Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

dtg follow blog awakk :)
btw..
terjah sini yeee...
This is my personal blog,
Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam,
fashion, resepi, tips blogging and giveaway.
like page saya juga..ade di sudut belah kanan :)

http://syiralokman.blogspot.com/

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 392
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/