OSCE TERAKHIR !

Views
Assalamualaikum readers :)

Ehem, hari nie mood nak meluahkan perasaan kat blog kesayangan nih. Huhukk.

Seperti sedia maklum, Cik Fyna baru habis Final Exam. Kitorang semua 5 paper, campur 3 paper tambahan, jadilah 8 paper. Fuhfuh. Byk kann. 

Paper wajibunn!

- OSCE
- Mental Health Nursing
- Eye Nursing & ENT Nursing
- Emergency Nursing
- Gerentology Nursing

Paper tambahan !

- Arabic Language
- Malaysia Studies
- Perawatan Islam

Fuyooo banyak kann. Semua paper nie berlangsung dalam masa seminggu. Cuba korang bayngkan betapa jammed nya kepala hotak nak studyyy! Stress mmg stress, tp terimaa jelaaa ~

OSCE merupakan OSCE terakhir utk sem nie. Sem 6 nanti dah takda OSCE da. Fokus utk management ajaa. Tapi, kali ni OSCE amat mengecewakan aku dan seluruh warga kelas aku. Huwaaa. Kenapa? Sebabnya, naik CPR! Tak setudi satu habuk. CPR blaja sem 3 nuhh. Wahaha. Tp tibaiii jaa buat. Now, doa & tawakal :) Tu je yang mampu. Hope keputusan memberansangkan dekat OSCE tu. Aamiin :)

Last but not least, doakan Cik Fyna dpt pointer yang Cik Fyna target tauu :)

To my dear, thankyou atas support n doa yang tak putus2 utk Cik Fyna :) Thankyou a lot sayang! :)



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Kisah Nenot said...

hi...done follow sponsor :).follow me back ya ..tq