DOA PENERANG HATI

Views
Assalamualaikum peeps !

Boring bebenorr malam nie. Nak study tapi mood study tak mai. Hiii. So, apaaa lagiii kan kan kann :D.Nie lah keja aku bila habis tak da keja dah nak buat. Ngeeeee.

Okay, malam nie, boring-2 nie. Aku nak share lah DOA PENERANG HATI :). Mostly, ramai yang dah tahu. Tapi, mungkin ada yang masih tercari-2. :). So, tak lah salah rasanya nak kongsi kan. Hee.

Bismillahirrahmanirrahim.



"YA ALLAH! Jadikan cahaya dalam hatiku,cahaya pada lisanku, cahaya pada pandanganku, cahaya pada pendengaranku, cahaya dari kiriku, cahaya dari kananku, cahaya ari atasku, cahaya dari bawahku, cahaya didepanku dan dahaya dibelakangku dan jadikan cahaya pada diriku."

Aamiin Ya Rabbal A'lamin.




Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

Mas Ira said...

Test!

Danny said...

thanks for sharing. mudah mudahan dapat la hati ni tenang skit. inshaAllah :)

Fariqan Afina said...

Mas Ira : Yahh, Alhamdulillah dah okay :D.

Danny : Welcome :). InsyaAllah :D