MEMORY :')

Views
Bismillahirrahmanirrahim..

ASSALAMUALAIKUM peeps!

Firstly, dah lama kan aku tak update entry nie. Hmm bukan apa laa. tak cukup masa nak update. Huahua. Masa agak terhad sekarang sejak start masuk sem baru hari tuh. Ngehngeh. Act, bosan lahh. Tuh bukak laman i yang dibiarkan sepi dan penuh lelabah dah nie. Hew! Hari nie waktu nie saat nie, *cewahh nampak kepulunan aku sedikit okay. HAHA.* aku nak hapdate tentang masa silam aku masa sekolah menengah dulu. Act, aku nie tak lah seaktif mana seperti hampa hampa kat luaq sana kan. Aku aktif gelak & teriak jaa. Bhaha :D. Aku ada join *Pancaragam. Hampa pon mesti taw kan apa itu Pancaragam? Tak tau, tanya mr.google okay :'D. Heee.

......................................................................

Okay, dah mula laa nak start merapu bila muqaddimah panjang-panjang. Huahua. Oke, sebenaqnya aku nak nyatakan kat sini, aku rindu sesangat sangat sangat sangatt nak main BAND tuhh. Rindu nak pegang instrumen nak buat formation bagai tuh :(. Seriously, rindu gilaa. Banyak sangat kenangan dengan team and the geng. Kami dipanggil events banyak tempat jugak lah. *tak sangka :).

....................................................................

 Oke, pic nie time 2008 and aku time tuu Form 3. Belemoih lagi aku time nie. Hahaa :D


Ini, basic n sedikit latihan sebelum nak masuk dalam stadium nak persembahkan kepada pihak-pihak juri. Heww !


Selepas diumumkan Johan bagi Kategori Brass Band 2008. Sumpah, menitik air mata. Tak sangka latihan yang dok buat hari-hari sampai tak kenai erti siang dan malam akhirnya membuahkan hasil yang lumayan. Waaaa :'). *Proud!


Di MPSAH, Jemputan mainkan lagu Negaraku time Sultan Kedah datang :). Semepna Konvokesyen MPSAH yang ke berapa ntah. *tak ingat.heeee ^^,


Hari Kemerdekaan :)

Dijemput membuat persembahan di SK Tikam Batu :)

 Kalau pandai, teka aku yang mana? Heee

Sukan Tahunan (2010) SMKCT :')

.............................................................................................................

Okay, nie lah sedikit sebanyak pic yang boleh di upload :). Banyak lagi. Tapi malas dah nak upload. Heee. Last but not least, I miss all of the moment. Always in my mind! 

MISS BAND, MISS SMKCT!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

Cekodok said...

Wah best hek hek :) . Ala jom lah join . nanti boleh lah promote blog awak sekali :)

~miSzdeAr~ said...

Join ape? Hehe

Shawal Hidayat said...

wahh.. nak kawin t leh jemput dia ni.. wat persembahan haha